Om Grevinnans Butik

Klassisk inredning & design för finsmakaren

Grevinnans Butik startades 2001 i ett litet rum på Christinehofs Slott i Skåne. Namnet är tillägnat en av 1700-talets mest drivna kvinnor, Grevinnan Christina Piper.

Vi som driver Grevinnans Butik har alltid haft en stor passion för design, vackra saker och underbara miljöer. För oss är det viktigt att de produkter vi handplockar tilltalar oss med ett formspråk och färgsinne som man blir positiv och glad över samt tillför det lilla extra i hemmet.

Vi slog upp portarna för vår nätbutik 2006 och vår fysiska butik på över 400 m2 ligger sedan 2014 på Bjersgård, vid Rydsgårds Gods i södra Skåne.

Det har varit en fantastisk resa som vi aldrig kunde drömma om när vi startade den lilla butiken på Christinehofs Slott för en herrans massa år sedan. En resa som ständigt fortsätter, vår upptäckarlust och nyfikenhet upphör aldrig. Vi hade inte varit där vi är idag utan er, våra underbara kunder. Det är ni som gör Grevinnans Butik till något speciellt.

Grevinnans sortiment har ständigt utökats till att numera omfatta även föremål och inredning för trädgård- och park. Vi har idag samarbete med ungefär ett 100-tal tillverkare och grossister över hela Europa. Varje produkt handplockas och bedöms efter kvalitet, utseende, prisläge. Om den inte håller måttet, köps den inte in. Vi handplockar helt enkelt för att du som kund förtjänar det.

Grevinnans Butik utför även restaurering av alla slags kristallkronor, samt inreder privata hem och offentliga miljöer, med tillgång till textil- och gardinateljé, tapetsör, lackeringsverkstad, samt ett snickeri som specialtillverkar efter önskemål.

Grevinnans Butik – en upplevelse långt utöver det vanliga.