Om Grevinnans Butik

Klassisk inredning & design för finsmakaren

Grevinnans Butik startades 2001 i ett litet rum på Christinehofs Slott i Skåne. Namnet är tillägnat en av 1700-talets mest drivna kvinnor, Grevinnan Christina Piper.

Vi som driver Grevinnans Butik har alltid haft en passion för vackra saker och miljöer. För oss är inte det viktigaste hur exklusiv en sak är, utan hur den tilltalar ens formspråk och färgsinne – en sak som man blir glad över att ha i sitt hem.

Vår nätbutik öppnades några år senare och 2011 öppnade vi vår citybutik i centrala Ystad. Sedan 2014 har vi även ett showroom och butik på Bjersgård, vid Rydsgårds Gods i Skåne. Det har varit en fantastisk resa som vi aldrig kunde drömma om när vi startade den lilla butiken på Christinehofs Slott för 15 år sedan.

En resa som ständigt fortsätter, vår upptäckarlust upphör aldrig. Vi hade inte varit där vi är idag utan våra underbara kunder, det är ni som gör Grevinnans Butik till något speciellt.

Grevinnans sortiment har ständigt utökats till att numera omfatta även föremål och inredning för trädgården/parken. Vi har ett stort upparbetat kontaktnät av tillverkare och grossister i hela Europa. Fortfarande handplockas varje produkt och bedöms efter kvalitet, utseende, prisläge. Om den inte håller måttet, köps den inte in. Vi handplockar helt enkelt varje produkt, för att du som kund förtjänar det.

Grevinnans Butik utför även restaurering av alla slags kristallkronor, samt inreder privata hem och offentliga miljöer, med tillgång till textil- och gardinateljé, samt ett snickeri som tillverkar vad du vill. Vi har även samarbete med trädgårdsingenjör, anläggare och plantskolor för att du skall få den trädgård du önskar.

Grevinnans Butik kommer alltid att vara den speciella butiken med det unika sortimentet.